Vad händer med mitt innehåll när min prenumeration går ut?

När din PRO prenumeration löper ut kommer vissa funktioner inte längre vara tillgängliga.
– Återkommande klart-datum tas bort (klart-datum sätts till det nästkommande)
– Du kan inte längre tilldela burps (burps som tilldelats av/till dig kommer fortsätta vara tilldelade
– Du kan inte sätta prio-stjärnor på burps
– Vissa filter-vyer försvinner (Tilldelade, Ej tilldelade, Prio 1-3)
– Du behåller skapade kommentarer & listmedlemmar. Vissa gränser skiljer sig mellan FREE och PRO. Du kan inte lägga till kommentarer/medlemmar till burps/listor där gränsen för FREE är uppnådd.

Klicka här för att se alla skillnader mellan FREE & PRO.