Kan jag få en återbetalning?

När du sagt upp din PRO prenumeration har du i vissa fall rätt till en återbetalning.

PRO med månadsvis fakturering
Månadsvisa betalningar är inte återbetalningsbara om inte lagen uttryckligen säger så.
När du säger upp din prenumeration av mindburp PRO med månadsvis fakturering så kommer du kunna använda alla PRO-funktioner till slutet av faktureringsperioden.
Du kommer därefter inte bli fakturerad vid nästa period.

PRO med årsvis betalning
Om du säger upp din årsprenumeration inom 30 dagar har du rätt till full återbetalning.
Du säger upp din prenumeration enligt dessa instruktioner. Därefter kan du kontakta vår support för att begära en återbetalning. Bifoga ditt kvitto / betsällningsreferens i din begäran.