CookiePolicy

Valid from: 20 July 2023

Nedan beskrivs hur och varför Burp Empire AB (”vi”) använder Cookies och Local storage på vår webbplats https://www.mindburp.se (”webbplatsen”) samt webapplikationen mindburp som nås via https://app.mindburp.se (”appen”). Nedan finner du också information om du kan undvika Cookies och Local storage.

Använder vi Cookies och Local storage?

Webbplatsen använder Cookies. Appen använder sig av Local storage för att kunna erbjuda dess funktionalitet.

Vilka cookies använder vi och varför?

Webbplatsen använder Cookies för att komma ihåg dina språkinställningar.

Tredjeparts-cookies

Webbplatsen använder även tredjeparts-cookies för att analysera hur webbplatsen används.

Appen använder Cookies för att förbättra våra eventuella annonskampanjer. Vi kan eventuellt följa hur du kommit till vår inloggningssida & från vilken kampanj.

Vad är Cookies och Local Storage?

Cookies och Local storage är tekniker för att lagra information på din enhet, såsom dator, surfplatta eller mobiltelefon, och gör det möjligt för appen/webbplatsen att känna igen din webbläsare när du besöker vår webbplats och/eller app.

Hur länge data lagras anges under rubriken ”Sammanställning av Cookies och lagringstider”.

Du har möjlighet att rensa all information i Cookies och Local storage i din webbläsare. Informationen i Local storage skickas endast till oss och är inte åtkomligt från andra webbplatser.

Local storage innehåller information såsom ditt användarnamn, epost-adress, användar-id och information för åtkomst till appen.

Vilka Local storage använder vi och varför?

Appen använder dels temporär Local storage som tas bort när du loggar ut, dels permanent Local storage, som lagras på din enhet under en längre angiven period eller till dess att du själv väljer att ta bort dem. Hur länge olika Local storage lagras på din enhet framgår nedan.

De typer av Local storage vi använder/kan komma att använda, och varför vi använder dem, kan kategoriseras på följande vis:

Nödvändig

Viss Local storage är nödvändig för att du ska kunna använda appen och alla dess funktioner, exempelvis för att vi ska kunna identifiera begäran från samma webbläsare under en begränsad sessionstid.

Funktionsbunden

Funktionsbunden Local storage innehåller en unik ID-sträng och hjälper appen att lagra användarinställningar, såsom uppgifter om språk, region och andra preferenser, för att kunna förse dig med individualiserade och anpassade tjänster och innehåll.

Prestandabunden

Denna Local storage används för att analysera appens prestanda och identifiera och åtgärda eventuella problem så snart vi upptäcker dem.

Tredje part

Vi tillåter även Local storage från tredje part i appen som kan samla in information om dig som besökare av appen. Vi ansvarar endast för uppgifter som vi tar emot och behandlar från den aktuella tredje parten. Om och i den mån tredjeparts-Local storage samlar in information som används för andra ändamål ansvarar den aktuella tredje parten för sådan behandling (se respektive tredje parts integritetspolicy för närmare information).

Collection by Cookies and storage times

Cookie Typ Lagringstid Beskrivning
cookielawinfo-checkbox-necessary 0 11 månader Denna kaka sätts av pluginet "GDPR Cookie Consent" och används för att lagra medgivande för nödvändiga kakor.
cookielawinfo-checkbox-non-necessary 0 11 månader Denna kaka sätts av pluginet "GDPR Cookie Consent" och används för att lagra medgivande för icke nödvändiga kakor.
CookieLawInfoConsent 1 år CookieYes sätter denna kaka för att lagra standardvärde för knappen med korrelerande kategori samt CCPA-status. Den fungerar endast tillsammanss med den primära kakan.
viewed_cookie_policy 0 11 månader Denna kaka sätts av pluginet "GDPR Cookie Consent" och används för att lagra om användaren godkänt lagring avkakor. Kakan lagrar inga personliga uppgifter.

Sammanställning av Local storage och lagringstider

Sammanställning av de Local storage som kan förekomma när du besöker och använder appen.
Local storage Lagringstid Syfte med lagring Geografisk belägenhet

Type: Host

Time: Permanent

Syfte: Möjliggöra användning av webbplatsen. Databasnyckel

Plats:Behandlas och lagras i USA

Type: authUser

Tid: Deletion occurs automatically when you log out of the service. You yourself can choose in the app when you wish to be logged out automatically.

Reason: Enable the website to be used. Information required to identify you on the website. Details of your log-in and information required for connection to the website.

Location: Behandlas och lagras i USA

För att kunna använda appen och alla dess funktioner utan störningar krävs att du godkänner viss Local storage. När du väljer att skapa ett konto i vår app ombeds du därför att samtycka till användandet av Local storage genom våra användarvillkor. Du har alltid möjlighet att begränsa vår användning av Local storage och/eller radera denna. Detta kan dock påverka appen och dess funktionalitet. Se närmare om hur du begränsar och raderar Local storage längre ner.

Den rättsliga grunden för behandling av nödvändig Local storage sker efter en intresseavvägning där vi anser att Burp Empires intresse att kunna upprätthålla en god funktionalitet utan störningar på webbplatsen och appen väger tyngre än din rätt att inte få dina personuppgifter behandlade.

Hur kan du begränsa eller radera Cookies?

Vill du stänga av eller radera cookies går det att göra i din webbläsare.

Hur du raderar och hanterar cookies finns det information om i din webbläsares hjälpmeny eller på länken: Ta bort Cookies

Hur kan du begränsa eller radera Local storage?

Du kan radera all Local storage från din enhet och kan ställa in din webbläsare/ändra dina inställningar så att du automatiskt nekar Local storage, alternativt informeras om att en webbsida använder Local storage. Du kan läsa mer om hur du kan neka och ta bort Local storage här: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox

Appen kräver att du godkänner användningen av Local storage, annars kan vi inte identifiera dig som användare och således inte erbjuda dig tillgång till appens funktionalitet.

Vanliga frågor om Local storage

Mer info om vanliga frågor, besök gärna vårt Infocenter

Ytterligare information och kontakt

Om du har några frågor om vår användning av Cookies & Local storage är du välkommen att kontakta oss

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter (inklusive Local storage) och vilka rättigheter du har som registrerad se vår personuppgiftspolicy. privacy policy

Uppdatering av denna personuppgiftspolicy

Burp Empire kan av olika skäl behöva uppdatera denna personuppgiftspolicy. Vi uppmuntrar därför alla registrerade att kontinuerligt kontrollera om policyn har blivit uppdaterad genom att du som registrerad kontrollerar vår hemsida där en uppdaterad, från tid till annan, version kommer att finnas. Sker väsentliga förändringar av personuppgiftspolicyn kommer detta att kommuniceras särskilt med dig som vid den tidpunkten är registrerad.

Om du upplever att webbplatsen inte följer sin informationspolicy, kontakta oss