Var ser jag push-notifieringar på min enhet?

Inställningarna varierar med browser och typ av enhet.
Nedan är några exempel (finns inte din enhet med här så kika på din tillverkares dokumentation).

macOS Mojave
Du kan se dina samlade notifieringar i ditt ‘Notification center’

Klicka på kugghjulet allra längst ner till höger för att ändra dina notifieringsinställningar.

Windows 10
En notifiering visas nere i högra hörnet. Om du inte ser några notifieringar kan du behöva slå dem via Start > Settings > System > Notifications & Actions.

Android
Visas på låsskärmen & rullgardinsmenyn.
Information om notifieringar på Android hittar du hos Google.