Finns det en mindburp-app jag kan installera?

mindburp är en webapp så du behöver inte installera något via en appstore.

Men det finns några alternativ för att få mindburp att fungera som en nativ (installerad) app!

Mobil:
När du surfar till app.mindburp.se från en mobil browser som stödjer ‘add to homscreen’ får du en fråga på skärmen om att lägg till mindburp på din hemskärm.
Du kan då få push-notifieringar som från vilken app som helst!

mindburp kommer sparas på din hemskärm som en app som du klickar på som vanligt för att öppna.
Läs mer hos mozilla eller CanIUse om du vill kolla om din browser stödjer funktionen.

På desktop:
I vissa browsers (Chrome & Edge Chromium) kan du att välja ‘installera’ uppe i adressbaren – då kommer du kunna öppna mindburp direkt på skrivbordet eller dockan (beroende på dina egna inställningar).
Klicka på install-symbolen i adressbaren .

Du hittar därefter mindburp i dockan/taskbaren. Du kan få desktop-notifieringar och använda mindburp som vilken installerad app som helst.
Browsern behöver vara igång.

Mer info om hur du använder webappar i Chroma kan du hitta i Google Chromes hjälpcenter