Vilken information kan jag spara i en burp?

En burp innehåller följande fält:

• Titel (det enda fältet du behöver fylla i)
  • Lista
  • Klartdatum (Ska du vara klar ett visst datum? Har du återkommande burps kan du som är PRO-användare sätta återkommande datum!)
  • Påminnelse-datum (sätt en påminnelse om du vill bli påmind. Hur du blir påmind väljer du i dina notifieringsinställningar.)
  • Tilldela ansvar (PRO-funktion. Ska du eller någon av dina kontakter ansvara för burpen? )
  • Checklista (om burpen har fler steg som behöver slutföras innan den kan checkas av är checklistan en användbar hjälp)
  • Beskrivning
  • Längst ner ser du vem som skapat burpen och när.
  • Kommentarer (skriv kommentarer och håll varandra uppdaterade om burp-statusen)