Vad är Burp Bucket och hur fungerar den?

The Burp Bucket

Din Burp Bucket är som en lista med lite extra funktioner. Den har sin alldeles egna mailadress!
Du har en egen, unik, Burp Bucket adress som du kan använda för att maila burps direkt till ditt konto. 🚀

Hur fungerar det?
Skicka ett mail från din registrerade epostadress och skicka det till din unika Burp Bucket adress.

Vilken information följer med till min Burp Bucket?
Ämnesraden blir titeln på din burp!
Första versionen av vår Burp Bucket introducerades i version 149. Den är fortfarande under utveckling och kommer få fler funktioner inom kort! Snart ska du kunna lägga till en beskrivning, klart-datum etc. Men just nu är det bara ämnesraden på ditt mail som följer med, allt annat ignoreras.

Vart hittar jag min Burp Bucket adress?
I din Burp Bucket som du öppnar via sidomenyn. Informationen finns även in dina användarinställningar!

Kan någon annan skicka burps till mig?
Nej, Bucket Burps måste skickas från din registrerade epostadress.

Kan jag bjuda in vänner för att samarbeta i min Burp Bucket?
The Burp Bucket är din helt privata 😎, så nej det kan du inte. Du kan enkelt flytta en burp från din Bucket till en delad lista!