Jag har bråttom, finns det ett supersnabbt sätt att lägga till burps?

Har du bråttom – använd quick-add funktionen i toppen av varje lista & filter.
Burps som lägges till från ett Filter hamnar direkt i din Burp Bucket.

Skriv en titel och tryck enter så läggs din burp till i listan – perfekt om du stöter på en ‘burpare’ i hissen, eller för anteckningar på mötet ?

Du kan också maila burps direkt till din Burp Bucket, läs mer om den här!

quick add burp