Hur kan jag använda Zapier?

Integrationen med Zapier möjliggör synkronisering av data till tusentals andra applikationer!
Börja med att koppla ihop mindburp och Zapier.

Når mindburp och Zapier är sammankopplade kan du skapa så kallade “Zaps” – automatiska händelser som kan utföra uppgifter åt dig! Exempelvis kan du använda “Zaps” för att synkronisera burps med Google calendar! 🗓️

Vi har skapat exempel i form av mallar (templates) som du kan använda för att komma igång, men du är inte begränsad till dessa. Bara fantasin sätter gränser! 🤓

Du finner mallarna genom att gå till
“Inställningar” – “Integrationer” – “Zapier” under
rubriken “Popular with mindburp users”.

Zapier-mallar

Notera att du bara kan koppla ihop burps i din Burp Bucket med Zapier.