Vad är Zapier?

Zapier är ett automatiserings-verktyg som hanterar utbyte av information mellan dina appar och tjänster.

Genom att integrera Zapier med mindburp kan du länka samman mindburp med andra appar som exempelvis Google Calendar, Slack och Outlook. Ta en titt på mindburps Zapbook-sida för att aätta upp egna “Zaps”.

På samma sida finner du även färdiga Zapier-mallar (templates).
Scrolla ned till sektionen “Popular ways to use mindburp workflows”.

För att använda Zapier behöver du ett Zapier-konto.
Läs mer om hur Zapier fungerar och skapa ett Zapier-konto.

Du behöver även ett mindburp-konto.