Kom-igång

Med mindburp slipper du hålla allt i huvudet - känslan av 'just fan' är inte så lattjo.

Mindburps snabbguide hjälper dig komma igång att organisera dina burps på nolltid!

1. Skapa konto - allt du behöver är en epostadress

Välj ett användarnam och ett vettigt* lösenord. Kolla inboxen och klicka på verifieringslänken som skickas ut så snart du skapat kontot. Sen är det bara att börja skapa burps! Dyker inget verifieringsmail upp? Glöm inte att kolla så det inte fastnat i spam-filtret!

* Tips på hur du skapar lösenord hittar du t.ex. hos Google

2. Väl inloggad

When you sign in to mindburp for the first time, (if using a desktop screen size), you’ll be presented with a short tour of the app. It’s entirely optional of course 🙂

Skulle du vilja ta touren igen hittar du den under buss-ikonen i vänstermenyn!

3. Skapa listor

Strukturera dina burps i listor och håll ordning.
Exempelvis kan du separera jobb & privat, eller hitta på någon annan magisk struktur som passar dig!

4. Skapa burps

Skriv upp saker innan du (eller dina kollegor) glömmer bort dem. Lägg snabbt till nya burps så snart de dyker upp i huvudet - vare sig det är ditt, dina vänner eller kollegors.

Med quick-add funktionen kan du snabbt spara det du behöver komma ihåg. Skriv bara en titel på din burp och tryck Enter!

Use Due Dates and Reminders to stay on top of your burps

Sätt ett klart-datum på burps du vill hålla kolla på. De visas i filter-vyerna (Översikt/Vecka/Månad) när de är aktuella. I dina användarinställningar kan du ändra när burps ska visas i Översikten.

Extra viktigt att komma ihåg? Sätt ett larmdatum på dina burps

Set a Reminder and have mindburp send you an email* when time is up! (depending on you’r notification settings)

5. Dela & samarbeta

Dela listor

Dela listor med dina vänner & kontakter. Det är enkelt!
Öppna listan och klicka på penn-ikonen för att redigera listan.
Välj medlemmar i droplistan som visar dina nuvarande kontakter, eller bjud in nya vänner genom att skriva in deras epost-adress. En inbjudan skickas så snart du väljer spara!

Alla medlemmar kan bjuda in nya vänner!

Alla medlemmar i listan kan skapa nya burps, uppdatera befintliga och checka av dem!

Kommentera & påminn

Skriv kommentarer och håll varandra uppdaterade om hur statusen på era listor & burps!
Du får en notifiering så fort någon skriver en ny kommentar (beroende på dina notifierings-inställningar).

Konto-inställningar

För att redigera dina konto-inställningar:
Klicka på ditt användarnamn och välj Inställningar i menyn.
Här kan du exempelvis ändra ditt användarnamn och avatar men också ändra inställningar för notifieringar och Översiktsfiltret.

Sätt en sessions-tid om du vill bli automatiskt utloggad.

Notifieringar

Välj hur du vill bli notifierad om nya listor, burps, kommentarer etc. Kanske vill du bara bli påmind om burps du är delegerad ansvar för - eller kanske vill du ha koll på allt som händer!
Du hittar Notifieringsinställningarna under dina konto-inställningar i tabben Notifieringar.
Mer info om push-notifieringar och hur de fungerar på din enhet/browser hittar du i vårt Info-center.

Kalenderflöde

Prenumerera på dina burps med mindburps kalenderfeed.
Välj feed för alla dina burps eller bara de du är delegerad. Hur du använder kalenderfeed på din enhet/browser hittar du mer info om HÄR.

Fortfarande frågor?

Läs mer i vårt Info center eller kontakta vårt support-team!