Vad är en burp??

En burp (kort för mindburp – förstås) är helt enkelt något du behöver komma ihåg att fixa.
Det kan vara det där du kommer på att du måste fixa – men du ska precis in på ett möte (en klassisk mindburp).
Lägg snabbt till en burp via ‘quickadd funktionen’, se mer info nedan.
En burp kan vara en tandläkartid, något på shoppinglistan, ett steg i projektlistan, kom-i-håg för att skriva klart en rapport – vad än du kan tänkas komma på.
Det behöver inte ens vara något du ska fixa, du kan skapa burps och tilldela dem till dina kontakter!