Vad är localStorage?

localStorage är ett alternativ till cookies. Samma typ av information kan lagras i localStorage men informationen accessas på olika sätt.
Cookies skickas fram och tillbaka mellan klienten och servern varje gång servern ber om något.
localStorage lagras i klienten och skickas inte med till servern.

Till skillnad från cookies kan localStorage kan endast kommas åt av domänen som upprättat den, och blir tillgängligt när domänen ber om informationen.

Du kan rensa localStorage i din browser, hur du gör det beror på browser.
Vill du veta mer om localStorage hittar du info HÄR.