Hur importeras mitt Wunderlist data?

• Projekt importeras som listor
  • Uppgifter importeras som burps i listan de tillhör
  • Återkommande uppgifter importeras, men som en (ej återkommande) burp. Burpen får ett klart-datum satt till nästa återkommande uppgifts-datum.
  • Underuppgifter (sub tasks) importeras som burps.
  • Påminnelser sätts som larm
  • Återkommande påminnelser försvinner, men sätts som ett larm på nästkommande påminnelse-datum
  • Kommentarer importeras till burpen de tillhör. Importerade kommentarer markeras med [IMPORTERAD].
  • Avcheckade uppgifter importeras inte.
  • Avslutade projekt importeras inte.
  • Importerat data kan uppdateras, delas och tas bort precis som vanliga listor & burps!
  • Om du har mer import-data än våra systembegränsningar tillåter så importerar vi så mycket det går. Vi börjar med det nyaste och jobbar oss bakåt i tiden ?