Hur skapar jag en burp?

Det finns flera sätt att lägga till Burps! Titta efter +BURP-knappen i Headern längst upp i appen.

Du kan också lägga till Burps i toppen av alla listor och filter. Klicka antingen på Öppna ny* för att öppna formuläret där du kan fylla i alla detaljer om din nya Burp.
*Öppna ny finns endast i list-vyer.

För att snabbt lägga till Burps kan du fylla i en Titel och klicka på Spara (eller tryck enter). Du kan också välja att lägga till ett Klart-datum och en Påminnelse.

Burps som skapas från Filter-vyer sparas i din Burp Bucket.

Du kan även skapa Burps genom att maila till din personliga Burp Bucket.

Add Burp options